Teknoloji

Forza Horizon 5 İçin Yeni Genişletme Paketi Geliyor

 
Resmi Forza Horizon Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda, bir sonraki genişleme paketinin Forza Twitch kanalında yapılacak bir canlı yayın sırasında duyurulacağı belirtildi. Yayın 23 Şubat Perşembe günü 9:00 PT / 12:00 ET / 17:00 GMT’de gerçekleşecek.
 
Tweet, “Meksika’daki Horizon Festivali’nden sonraki büyük şey ortaya çıkmaya hazır! Tüm ayrıntılar için bu Perşembe gününü bekleyin.” o yazıyor.
 
Oyunun ilk genişletmesinin adı Forza Horizon 5: Hot Wheels idi ve Temmuz 2022’de piyasaya sürüldü. Adından da anlaşılacağı gibi, yayınlanan bu genişletme, yeni bir Hot Wheels oyuncak serisi temalı açık dünya alanı içeriyordu ve 10 yeni araba içeriyordu.
 
Genişletme aynı zamanda oyuncuların aralarından seçim yapabilecekleri 80 tip ray modülüyle kendi Hot Wheels parkurlarını tasarlamalarına, inşa etmelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyordu.
 

afsin-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu